Food 26-04-16Kimmo

Kissing Garlic uit Italië

Knoflook is hartstikke lekker spul, als je het met mate gebruikt. Er zijn echter ook wat nadelen aan de traditionele knoflook. De grootste is wel dat als je wederhelft het niet gegeten heeft en jij net een bakkie met gambas in knoflook heb zitten eten, je thuis op de bank mag slapen. Een tweede nadeel is dat niet iedereen het even makkelijk verteerd en je last kan krijgen van maagzuur (Tip: knoflook doormidden snijden en de (groene) stengel eruit halen voordat je het snijdt of plet).
In Italië zijn er twee heren die deze nadelen van knoflook willen doen vergeten door de lancering van hun Kissing Garlic. Kissing Garlic is niks anders dan een oud knoflook ras dat heel vroeger al in Italië geteelt werd, maar gezien Aglione minder lekker bekt dan Kissing Garlic werd er voor het laatste gekozen. De smaak is milder, verteerd makkelijker en je gaat er niet zo van uit je mond stinken. Eén bol is ook ongeveer tien keer zo groot als de normale knoflook, dus gaat ook langer mee. Hoera.

Delen op WhatsApp

Facebook

Disqus