Horeca 23-09-17Dave

Chefkok van Le Suquet levert zijn 3 sterren in

Je moet het maar durven. De hoogste onderscheiding in de culinaire wereld inleveren. Toch is dat precies wat chef Sébastien Bras heeft gedaan. De zoon de legendarische chef Michel Bras is van mening dat de 3 Michelinsterren te veel druk met zich meebrengen. Daar is iets voor te zeggen. In de 2018 gids zal zijn restaurant niet meer opgenomen worden. Best een moedig besluit.

Ten years after taking over the reins of the hotel/restaurant founded by my father, Michel Bras, in 1992, and honoured with a third star since 1999, I have decided, in accord with all of my family, to open up a new chapter in my career without the recognition of the Michelin guide but with an undimmed passion for cooking. I intend to continue, along with my faithful team, to breathe life into Le Suquet, this magical experience on Aubrac, always in pursuit of excellence.

Posted by BRAS officiel on Friday, September 22, 2017

Delen op WhatsApp

Facebook

Disqus