Advertorial 08-09-17Dave

Hoe ziet jouw versie van de Garden Gourmet Burger Deluxe XL eruit?

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om minder vlees te eten. Eigenlijk best logisch, omdat het niet alleen beter is voor moeder natuur, maar ook voor jezelf. Nu moet je niet direct denken dat je door een flexitarische levensstijl allerlei concessies moet doen, want zoals vrienden en DJ-duo Lo Andela & Tom Caron laten zien is het hartstikke makkelijk om een juicy en f*** lekkere plant-based burger op tafel te zetten. Ga de uitdaging aan en maak net zoals de creatievelingen uit de onderstaande video een eigen versie van de burger Deluxe XL of ga aan de slag met een van de andere heerlijke producten van Garden Gourmet. Om je alvast op weg te helpen en te inspireren vind je hieronder een recept voor een Garden Gourmet Burger – Aussie style. Made for trying!

Coolinary Aussie Garden Gourmet Burger Deluxe XL

Snij een verse ciabatta open en smeer beide zijden in met een lichte hoeveelheid olijfolie. Grill vervolgens ongeveer een minuut in een grillpan tot het zachte brood krokant geworden is. Wrijf vervolgens stevig een gekneusd teentje knoflook over het brood.

Een lekkere pittige Sriracha BBQ saus is makkelijk zelf samen te stellen. In een steelpan 4 eetlepels ketchup, 1 eetlepel azijn, 1 eetlepel bruine suiker, 3 theelepels Sriracha, 2 theelepels Teriyaki saus 1 theelepel sojasaus, 2/3 theelepel (Himalaya) zout, halve theelepel knoflookpoeder toevoegen. Langzaam tot het kookpunt brengen en zo een 20 tot 25 minuten langzaam laten koken tot de saus de juiste dikte heeft.

Bak de Garden Gourmet Burger Deluxe XL in een kleine hoeveelheid olijfolie krokant bruin.

Beleg het brood met raketsla, de burger, een flinke schijf rode biet, rauwe rode ui en voorzien van een flinke lepel Sriracha BBQ saus. Mocht je van mening zijn dat een burger geen echte burger is zonder kaas, dan is het advies om te gaan voor een lekkere spicy Monterey Jack.

Delen op WhatsApp

Facebook

Disqus